TRS:n seuraestevalmennus

KaRan ja TRS:n seuraestevalmennukset järjestetään yhteistyössä kaudella 2020–2021

Kaudella 2020–2021 aloitetaan seuraestevalmennusten järjestäminen KaRa:n ja TRS:n yhteistyönä.
Valmennus tapahtuu kolmen ratsukon tasoryhmissä (TRS:n ja KaRa:n ratsukot samoissa ryhmissä) ulkokaudella Pohtiolammen ulkokentällä sekä Niihaman kentällä ja maneesikaudella Niihaman kilpailumaneesissa.
Valmennettavilta ei peritä erillisiä maneesi- tai kenttämaksuja.

Valmentajana toimii Master-opettaja, ammattivalmentaja Marja ”Tytteli” Tetri-Rantanen. Tytteli on toiminut pitkäaikaisesti molempien seurojen seuraestevalmentajana.

Seuravalmennukset on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille tasosta riippumatta. Ryhmät
muodostetaan osallistujien mukaan puomi/kavalletti/ristikko-tasosta alkaen.

Seuravalmennuksessa painotetaan jatkuvuutta ja sitoutumista, joten syksyllä haetaan
valmennukseen vuodeksi eteenpäin eli sekä syys- että kevätkaudelle. Sitoutuminen mahdollistaa jatkuvuuden valmennusryhmissä ja systemaattisen valmentautumisen. Valmennuksia järjestetään kerran kuussa (lauantaisin ja/tai sunnuntaisin). Syksyllä (elo-joulukuu) ja keväällä (tammi-toukokuu) on viisi valmennuskertaa. Syys- ja kevätkauden päivät ilmoitetaan kauden alussa koko kaudelle.
Kevätkaudelle voi hakea erikseen, jos valmennuksissa on tilaa.

TRS:n ratsukot voivat osallistua Niihamassa valmennuksiin ratsastuskoulun hevosilla.
Kauden aikana on tarkoitus järjestää osana valmennuksia ratamaisia harjoituksia (syksyllä Niihamassa ja keväällä Pohtiolammella) ja tarjota myös muuta lajiharjoittelua tukevaa toimintaa ratsukoille (mm. pilatesta). Pilatesta kuuluu hintaan kaksi kertaa syksyllä ja kaksi kertaa keväällä, seura este-ja kouluvalmennettavilla. Vetäjänä on Heidi Salonen.

Valmennuspäivät ilmoitetaan ratsukoille etukäteen ja ne ovat myös TRS:n tapahtumakalenterissa ja Pohtiolammen varauskalenterissa.

Valmennuksilla on oma facebook-ryhmän, jossa ilmoitetaan
ryhmäkokoonpanot ja muuta ajankohtaista infoa. Syksyllä 2020 valmennukset järjestetään Niihamassa Pohtiolammen kenttäremontin vuoksi.
Seuravalmennukset ovat yleisölle avoimia tilaisuuksia ja suosittelemme lämpimästi valmennusten seuraamista kuunteluoppilaana. Kuunteluoppilaiden tulee antaa valmentajalle ja ratsukoille työrauha. Yleisöön koronarajoitukset huomioiden!

Maksut ja peruutukset

Seuraestevalmennuksen tuntihinta on 35 € kolmen ratsukon ryhmissä KaRa:n ja TRS:n jäsenille. Hinnat sisältävät kenttä- tai maneesimaksun.

Muiden seurojen jäsenille hinta on 40 €/tunti.
Valmennukset maksetaan kausimaksuina (syys- ja kevätkausi erikseen). TRS:n ja KaRa:n jäsenille yhden kauden hinta on 175 € (sis. viisi valmennusta). KaRan jäsenet voivat käyttää bonuspisteitä ja Trs:n puuhamoneja kausimaksuun 1-5 valmennuskertaan syys- ja kevätkaudelle.
Seuravalmennusmaksuja ei palauteta mahdollisten peruutusten vuoksi.

Mahdollisten esteiden vuoksi kauden päätteeksi järjestetään max kaksi korvaustuntia/laji. Valmennuskoordinaattoreilta ja valmennusten omilta fb-sivuilta löytyvät tarkemmat ohjeet. Poisjäänneistä on ilmoitettava aina mahdollisimman pian valmennuskoordinaattorille (trs.kara.estevalmennus@gmail.com).

HAKU VALMENNUSRYHMIIN:

Kevään Valmennusryhmiin haetaan täyttämällä hakulomake oman seuran sivulla 10.12.2020 mennessä.
Ryhmiin tai yksittäisille kerroille voidaan ottaa myös muiden seurojen jäseniä, jos tilaa on.

Osallistuminen yksittäisille kerroille Valmennuksiin voi osallistua yksittäisille kerroille, jos ryhmissä on tilaa. Vapaista paikoista ilmoitetaan seurojen omilla facebook-sivuilla ja vapaita paikkoja voi tiedustella valmennuskoordinaattoreilta (trs.kara.estevalmennus@gmail.com)

Valmennuskoordinaattorien yhteystiedot:

Sähköposti (trs.kara.estevalmennus@gmail.com)
TRS:n yhteyshenkilö Nelli Eskola puh. 040 560 6378
KaRa:n yhteyshenkilö Anna Heikkinen puh. 044 288 5257

SEURAVALMENNUSTEN PELISÄÄNNÖT (koskee kaikkia seuravalmennuksia):

1) Ratsukko sitoutuu osallistumaan valmennuksiin koko valmennuskauden (elokuu-toukokuu) ajan.
2) Valmennukset maksetaan ohjeiden mukaan kahdessa erässä (syyskausi ja kevätkausi). Jos
valmennusmaksuja ei ole maksettu ennen valmennusta, ei ratsukolla ole oikeutta osallistua
valmennukseen.
3) Jos ratsukko ei pääse osallistumaan valmennukseen, on siitä aina ilmoitettava
valmennuskoordinaattorille mahdollisimman pian. Peruutetuista valmennuksista ei palauteta
valmennusmaksua, mutta tilalleen voi hankkia toisen ratsukon valmennuskoordinaattorin ohjeiden
mukaisesti. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kahta vuorokautta ennen valmennusta, ei
poisjäännistä tule rästioikeutta.
4) Jos ratsukon tilanne muuttuu niin, ettei ratsukko pääse osallistumaan valmennuksiin (esim.
hevosen tai ratsastajan sairastuminen) tulee siitä ilmoittaa valmennuskoordinaattorille välittömästi.
Ratsukon tilalle voidaan tällöin ottaa kevätkaudelle uusi ratsukko.
5) Päivän ensimmäinen ryhmä sitoutuu auttamaan radan rakentamisessa ja viimeinen ryhmä
purkamisessa.
6) Pelisääntöjen toistuvasta rikkomisesta ratsukon osallistuminen valmennuksiin voidaan evätä ja
valmennuspaikka antaa toiselle ratsukolle.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

1H/2021 Estevalmennuksen aikataulut:

• 21.2. sunnuntai 9-15

• 13.3. lauantai 15-21

• 11.4. sunnuntai 9-15 (syksyn 2020 rästikerta)

• 25.4. sunnuntai 9-16

Toukokuun ja kesäkuun estevalmennukset ilmoitetaan myöhemmin.

Tarkemmat tiedot Facebook: TRSKARASEURAESTEVALMENNUS 2021