Sääntökoulutukset

Tampereen Ratsastusseura järjestää kilpailusääntökoulutuksia tarpeen mukaan.

Tampereen Ratsastusseuran kilpailulupien (kaikenikäisten D-lupa ja juniori-ikäisen kansallinen A-lisenssi) myöntämisen ehtona on sääntökoulutus joka toinen vuosi.  Sääntökoulutuksen päivämäärä ja pitäjä on merkittävä lupahakemukseen ennen sen lähettämistä.

Vaikka koulutus ei olekaan pakollinen seniori-ikäisille A-lisenssiläisille, suosittelee seura myös heille osallistumista ainakin sääntömuutoskeskustelun osalta.

Ennen koulutusta tulee osallistujan tutustua itse kilpailusääntöihin (yleinen KS1 sekä oman lajin lajisäännöt). Säännöt löytyvät SRL:n sivuilta http://www.ratsastus.fi/kilpailusaannot.
Jos niiden lukeminen herättää kysymyksiä tai et löydä niistä vastausta sinua askarruttaneeseen asiaan, kirjoita kysymykset ylös ja esitä ne kouluttajalle sääntökoulutuksessa.

Juniori-ikäisen kilpailijan toivotaan osallistuvan koulutukseen vanhemman tai huoltajan kanssa. Huoltajalle tilaisuus on ilmainen.

Tiedustelut: irmeli.helio@gmail.com