Maneesivarausten ohjeet

Näin pääsen ratsastamaan Tampereen Ratsastuskeskuksessa omalla hevosella

Maanantai-lauantai varaukset, ilmoita sähköpostilla laskutus@niihamariding.fi

• nimi, päivä ja ajankohta, jolloin haluaisit tulla
  • saat vastauksena linkin Hopotiin, jossa saat jatko-ohjeet maksamista varten
  • ma-pe 8-15, la 15-19 TRS:aa edustaville A- /B-luvan haltijoille ratsastusuran käyttö ilman maneesimaksua  – toimi kuten yllä sekä ilmoita, että sinulla on A/B-lupa, näin annat suostumuksen varmistaa tiedot jäsensihteeriltä
  • kisoja edeltävät lauantait on varattu huoltotöitä ja radan rakentamista varten
  • varausten käsittelyyn on varattava yksi työpäivä – esim. jos haluat keskiviikkona ratsastamaan, viestin on oltava käsittelyssä maanantai-iltaan mennessä

Sunnuntain varaukset TRS:n kautta, ilmoita sähköpostilla anu.leppilampi@gmail.com

• nimi, varauksen kellonaika sekä oletko/et ole TRS:n jäsen
  • onko sinulla valmentaja mukana, hyppäätkö ym tietoja, jotka vaikuttavat tilojen käyttöön
  • ilmoitus pe klo 21 mennessä
  • käyttö on ilmaista TRS:n jäsenille/TRS:aa edustaville, mikä tarkoittaa sitä, että jos kilpailuissa edustat toista seuraa, ei etua ole.
  • muiden seurojen jäsenet maksavat ennen maneesivuoroa 20 € TRS:n tilille FI3145030010128415 viitteellä 3012134.
  • Varaamattomista ja ennakkoon maksamattomista käyttökerroista peritään 30 €:n suuruinen sakko käyttömaksun lisäksi kultakin kerralta. Varaudu esittämään kuitti maksusta.

HUOM! Kilpailupäivinä alue on suljettu muilta kuin kilpailuun osallistuvilta hevosilta. Kaikki maneesien ja muiden tilojen varaukset löytyvät kalenterista.

Muista lukea käyttösäännöt

Käyttösäännöt

Tilojen käyttö velvoittaa seuraavaan:

• Siivoamaan kentältä, maneeseista ja kulkuväyliltä hevosensa jätökset. Mikäli ne jätetään siivoamatta, poistuu käyttäjältä kentän ja maneesin käyttöoikeus ja häneltä peritään ylimääräinen 50 € siivousmaksu.
  • Täyttämään mahdollisesti aikaansaamansa kuopat ratsastuspohjaan esim. esteiden kohdalle tulevat ponnistuskuopat ja kieltojäljet.
  • Ilmoittamaan tilojen tai rakenteiden/kaluston rikkoutumisesta sähköpostitse osoitteeseen laskutus@niihamariding.fi. Mikäli kyseessä ei ole normaalin kulumisen aiheuttanut rikkoutuminen, on ratsastaja velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vaurion.
  • Esteharjoittelussa on sallittu käyttää vain harjoituskalustoa, ei kisakalustoa. Käytön jälkeen kaikki kalusto on palautettava säilytyspaikkaansa.
  • Maneeseissa ja kentällä on juoksuttaminen, irtojuoksuttaminen ja irtohypytys kielletty!
  • Jos maneesiin ei jää ketään, tulee sieltä sammuttaa valot pois lähtiessä.