Tilojen vuokraus

* Maanantaista lauantaihin kilpailuvaraukset ja seuran ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden maneesivaraukset hoitaa Niihama Riding Oy laskutus@niihamariding.fi
* Sunnuntain kilpailu- ja muut maneesivaraukset sekä kaikki kahvio- ja tuomaritornitilojen varaukset hoitaa TRS:n Anu Leppilampi anu.leppilampi@gmail.com.

Tampereen Ratsastuskeskuksen vuokraus kilpailukäyttöön

Tampereen Ratsastusseura vuokraa sopimuskohtaisesti tilojaan toisille kokeneille ja osaaville kilpailunjärjestäjille sikäli, kun halutuille päiville ei osu seuran omia kilpailuja tai valmennuksia.

Käyttöön tarjotaan toimivaksi hiottu kiinteistö: kilpailu- ja valmennuskeskus, jonka tilat tyydyttävät vaativampiakin kilpailijoita ja kilpailunjärjestäjiä. Vuokraajalta edellytetään osaavaa organisaatiota kisojen järjestämiseen.

Ratsastusalat:
* Kilpailumaneesi: Kansainväliset mitat täyttävän (ratsastusala 40 x 90m) kilpailumaneesi on kuituhiekkapohjainen ja sillä voi järjestää mitä vain GP-tason estekilpailuista islanninhevosten askellajikilpailuihin. Kilpailumaneesin yhteydestä löytyvät kahvio ja sosiaalitilat sekä koko pitkän sivun pituinen katsomo.
* Harjoitusmaneesi: Harjoitusmaneesissa on oma katsomo kahvioineen ja siellä voi järjestää kilpailuja, klinikoita ym. Kuituhiekkapohjainen maneesi on ratsastusalaltaan 22 x 76m. Sopii erinomaisesti klinikoiden tai kilpailuharjoituksen järjestämiseen.
* Ulkokenttä: Hiekkapohjainen ulkokenttä on kooltaan 80 x 100 metriä.
* Kaikkia ratsastusaloja huolletaan päivittäin.

Kalusto:
* Estekalustoa löytyy vaikka kahteenkin kansalliseen rataan yhtä aikaa.
* Kouluaitoja on kahden pitkän ja kahden lyhyen kouluradan verran. Näistä yksi pitkä rata on Safety systemsin kevyttä muoviaitaa, loput vanhemman mallista puuaitaa.
* Kalusto on hinnoiteltu erikseen.

Tietokoneet, tekniikka
* Sisäinen verkko langattomana laajakaistana.
* Tuomaritornissa on palvelinkoneen lisäksi useampi sisäiseen verkkoon kytketty tietokone sekä tulostin.
* Kilpailukansliassa myös oma tietokone ja tulostin.
* Mustavalkoinen kopiokone.
* Kuulutuslaitteisto on vanhemman mallinen, mutta toimiva: kuulutukset voi säätää kuulumaan kentälle, kilpailumaneesiin, harjoitusmaneesiinkin, kilpailumaneesin kahvioon tai vain johonkin niistä.

Maneesien vuokraus

Maneeseja ja ratsastusuria voi vuokrata eri tilaisuuksia varten. TRS:n hallitus harkitsee tapauskohtaisesti, voidaanko tiloja vuokrata muuhun kuin ratsastuskäyttöön. Hinta on tällöin 1,5 - kertainen verrattuna alla olevaan hinnastoon.

Koko päivän varaukset ja yli 8 tunnin varaukset laskutetaan 8 kalleimman tunnin mukaan. Varauksen on oltava tällöin todellinen eli tilaa ei voi varata tyhjäksi. Varauksen tulee kattaa myös järjestelytyö. Jos varaus alkaa la klo 11, voi hallissa olla muuta käyttöä klo 11 asti. Vastaavasti, jos varaus loppuu klo 11, tulee jälkien olla korjattuna klo 11.

Kilpailumaneesista on mahdollista varata 1/3 tai 2/3 ja kentästä 1/2, 1/3 tai 1/4 (hinta vastaava osuus), kun toiminta ei haittaa maneesin tai kentän muuta ratsastuskäyttöä.

Hintoihin lisätään ALV. Koko päivän tapahtumissa pohjan hoidosta ja sen kuluista on sovittava Niihama Riding Oy:n kanssa.

Kenttä

Kilpailumaneesi

Harjoitusmaneesi

Arkisin klo 15-21,
viikonloput & lomapäivät klo 10-18

200 € / h

150 € / h

80 € / h

Muina aikoina

140 € / h

100 € / h

40 € / h

Kahviotilojen vuokraus

Tampereen Ratsastuskeskuksen kilpailumaneesin kahviotilat ovat vuokrattavissa koulutusten, tilaisuuksien ja seminaarien pitoon. Keskukseen on helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Kahvion vieressä on omaa pysäköintitilaa n. 100 henkilöautolle.

Kahviossa on istumapaikkoja n. 90 henkilölle. Tilassa on valkokangas, videotykki sekä flappitaulu. Kahvion yhteydessä on WC-tilat naisille ja miehille sekä lisäksi inva-WC.

Käytettävissä olevat keittiölaitteet: jää- ja viileäkaappeja, pakastinarkku, jäätelöpakastin, limsakaappi, teollisuusastianpesukone, hellat, uunit, teollisuusuuni, kuuma- ja viileätasot (seisova pöytä), kahvin- ja vedenkeittimet, mikroja, 2 kpl kylmävitriinejä ym.
Käytettävissä on myös n. 70 kpl astiasto, ottimia ja ruokailuvälineitä sekä tarjoiluastioita. Lisäksi tiloissa on suuri määrä ruoanlaittovälineitä kulhoista kattiloihin ja tehosekoittimiin.

Kahviotilat luovutetaan siivottuina. Pois lähdettäessä ne joko siivotaan tai vuokranantaja tilaa siivouksen vuokralaisen laskuun.

Kilpailumaneesin kahviotilan vuokra, hintaan lisätään alv 24 %

alle 4 h

4-7 h

yli 7 h kestävä varaus

alle 20 hlö

20-40 hlö

yli 40 hlö

100 €

150 €

200 €

Myös tilaisuuden tarjoilut on tapauskohtaisesti mahdollista tilata kauttamme (kahvitus, lounas, aamupala ym.)

Kahviotilojen tiedustelut: Anu Leppilampi  anu.leppilampi@gmail.com