Niihama Ridingin kisatiimi menestyy

Liinu ja Miro sekä Elli ja Eemeli
radankävelyä odotellessa
Ella Seppänen ja Varenka

Sunnuntaina 2.6. Niihama Ridingin kisatiimi kävi kisareissulla Ratsastuskeskus Ainossa. Matkaan lähdettiin 6 hevosen ja 9 ratsukon voimin, ja startteja tiimiläisillä oli korkeuksilla 55-95 cm. Pituutta päivällä riitti, sillä reissussa viivyttiin yli 12 tuntia. Sunnuntaina startattiin vielä Hämeenlinnassa koulukisoissa

Ainon reissu:
Erityisesti aamulla pieni sade ja väsymys koettelivat itse kutakin, mutta näistä huolimatta löydettiin mukava kisafiilis. Tuloksena oli hyviä nollaratoja sekä muutamia puomeja ja muita kommelluksia, mutta ruusukkeitakin haalittiin mukaan; luokassa 75 cm Ella Seppänen ja Varenka nappasivat kolmannen sijan 32 lähtijän joukosta. Lisäksi 85 cm Liinu Lindroos ja Admiral Benbao olivat kolmansina ja Elli Oksala ja Latonas neljänsinä isossa 58 lähtijän luokassa.

Seuraavan kerran Niihama Ridingin kisatiimi suuntaa reissuun koulukisoihin Hämeenlinnassa ja ensi viikolla edessä on jälleen Ypäjän kisaviikko!

Ja sunnuntaina koulukisoissa tehtiin hienoa tulosta helppo B -luokassa. Kisatiimin jäsenet veivät kolme ensimmäistä sijaa upeilla prosenteilla.

1. Ella Seppänen Magic Trick 70,625%
  2. Oona Järvinen Bardas 70,208%