24.-26.5. kisattiin vaikka säät hieman koettelivat

26.5.2019

Tämä viikonlopun tulosraportissa keskitytään kansallisiin kisoihin – Equipesta löytyy hienoja sijoituksia myös alue- ja seuratason kisoista, joten käykää kurkkaamassa.

TRS:n talkooväen panokset olivat Dressage Festivalin järjestelyissä. Sää oli haastava erityisesti kisaajille ja heidän tukijoukoilleen, mutta myös järjestäjille. Kaikki sujui kuitenkin hyvin ja kilpailut saatiin kunnialla päätökseen. TRS:aa edustavista ratsukoista sijoituksen nappasi Carita Ijäs hevosella Vani sunnuntain helppo A –luokassa.

Dressage Festivalissa ratsastettiin sekä avoimia luokkia helppo B, helppo A, vaativa B ja vaativa A –tasoilla. Näiden lisäksi näimme ponien ja junioreiden  Dressage Future –cupin osakilpailut sekä nuorten hevosten EQ Pro Champion-sarjaa  5-, 6 ja 7-8 –vuotiaiden luokissa. Poni- ja junioriratsukot pääsevät kovin harvoin ratsastamaan kilpailuolosuhteissa kur-ohjelmaa ja siksi kaikille tarjottiin mahdollisuus ratsastaa sunnuntaina kur kilpailuharjoituksena, mikäli ratsukko ei perjantaina ja lauantaina yltänyt sääntöjen edellyttämään tulokseen.

Kenttäratsastuksessa kisattiin Ypäjällä Hämeen Ratsastajien järjestämissä kisoissa. TRS:n Nelli Pekkarinen Faith jatkaa hyvin alkanutta kauttaan sijoittumalla 100 cm luokassa 6/23 - tulos korjattu ja sijoitus oli kolmas. Hienoa

Esteratsastajat olivat kokoontuneet Hollolaan Korpikylän Ratsastuskeskukseen. Sielläkin kisattiin melko haastavissa sateisissa olosuhteissa.

Sofia Saarinen ja Cotton Socks jatkaa ihan huimaa kauttaan ja otti voiton Mini Grand Prix –osakilpailussa. Mini GP:ssa pikkuponit hyppäävät 115, lapsiratsastajat 120 ja isot ponit 125 cm korkeudella. Lisäksi Sofia ja Socks sijoittui avoimessa 120 cm luokassa 0-radalla 5/60!!! Huh miten hienoa!!

Heidi Heikkilä Dolcetta sijoittui 100 cm luokassa 5/32.

Maija Blom Paradice Princes sijoittui 110 cm luokka 12/52 ja samassa luokassa Tommi Blom Valeur B Z 7/52.

Ville Kulkas oli jälleen reissussa useamman hevosen kanssa ja sijoitus tuli Shangai Vololla 120 cm luokassa 10/55. Se varsinainen potti oli LähiTapiola GP-sarjan toisen osakilpailun voitto Neptonilla. Ja nämä molemmat hevoset ovat oman perheen kasvatteja ja omistamia.

Iso käsi kaikille kisaajille ja erityisesti voittajille ja sijoittuneille!