TRS:n jäsenet viikonloppuna kisakentillä

18.3.2019

FB-sivuille on päivitetty kisatuloksia eri puolilta Suomea, kun seuramme jäsenet ovat olleet radoilla. Nyt nämä tiedot laitetaan myös tänne seuran sivuille, jotta nekin, jotka eivät käytä somea, näkevät helposti mitä on tapahtunut. Muistuttelemme myös, että jos kisatuloksesi ei ole osunut Equipea selailevan kisareportterin silmiin, laita viestiä niin korjataan asia.

Viikonlopun 15.-17.3.2019 menestyksiä esteradoilta:

Tytteli vei sijoitukset Helsinki Horse Fair -messujen suomenhevosluokassa 100 cm, 1. Niisun Nestorilla ja 2. Pörnä-Pojalla. Sofia Saarinen ja Cotton Socks tekivät hienot tulokset Horse Fairissa, voitto 110cm ja 2. sija 120 cm luokassa jännittävän uusinnan jälkeen.

Ypäjän Horse Showssa perjantaina Emma Blom Snow's Peekaboo sijoittui 80 cm luokassa 5/25. Katri Pokela Cappuccina voitti 100 cm luokan 1/43 ja ratsasti lauantain nuorten hevosten luokassa hienon 0-radan.

Lauantaina Aura Laurila LRK Falkenfee sijoittui 100 cm luokassa 8/48 ja Sonja Lipponen Kantje's Ferdi 110 cm luokassa 8/36.

Sunnuntaina 110 cm luokassa sijoituksen ottivat Joona Mansikkaoja Con Air  5/28 ja Ville Kulkas Shanghai Volo 6/28. Ville Kulkas Nepton sijoittui 120 cm luokassa ja 100 cm luokassa Nea Nieminen Picacha otti voiton.

Niihaman koulukisoissa sunnuntaina He B luokassa Helmi Heikkinen Fussydice ja Isobel Laraman Windekind ottivat sijoitukset.

TRS onnittelee voittajia ja sijoittuneita sekä toivottaa tsemppiä ihan kaikille kisaaville jäsenilleen ja heidän tukijoukoilleen !!!