Yhteenveto yhdistyksen kevätkokouksesta

3.4.2018

Tampereen Ratsastusseura ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 27.3.2018. Alla lyhyt yhteenveto kokouksesta.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Vuoden 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös esiteltiin ja hyväksyttiin toiminnan- ja tilintarkastajien suositusten mukaisesti. Samalla myönnettiin tili- ja vastuuvapaus vuoden 2017 hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

Kokouksessa palkittiin vuoden 2017 aikana menestyneet seuran edustajat esityslistan mukaisesti. Tämän lisäksi hallitus palkitsi puheenjohtajansa Irmeli Heliön pitkäaikaisesta ja pyyteettömästä työstä seuran hyväksi. Vielä kerran onnittelut kaikille palkituille.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi esityslistalla oli hallituksen täydentäminen. Syyskokouksessa oli yksi hallituspaikka jäänyt täyttämättä ehdokkaiden puuttumisen vuoksi. Paikkaan ei kuitenkaan ollut hallitukselle ilmoittautunut yhtään ehdokasta eikä sellaisia kokouksessakaan löytynyt, joten paikka jäi yhä täyttämättä.

Hallitus toi kokouksessa esiin, että vuoden 2018 aikana Tampereen Ratsastusseura tulee kunnostamaan maneesien pohjia ja tarhojen hulevesijärjestelmää. Näitä toimenpiteitä varten tullee seuralle tarve ottaa pankkilainaa. Asiasta tullaan järjestämään ylimääräinen yhdistyksen kokous kevään 2018 aikana.

Hallitus tiedotti myös talkoojärjestelmän yksinkertaistamisesta. Käyttöön on otettu uusi toimintatapa. Aina vuoden vaihteessa talkoolistalta poistetaan sellaisten henkilöiden tiedot, jotka eivät ole osallistuneet edellisen vuoden aikana yhteenkään talkootehtävään.

Kiitos kaikille osallistuneille. Kokouksen materiaali on jäsenistön nähtävillä Tampereen ratsastuskeskuksessa. Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan materiaaliin, ota sähköpostitse yhteyttä trs.hallitus@gmail.com ja sovi tapaamisaika hallituksen jäsenen kanssa.