Kilpaileminen

Tampereen Ratsastusseura järjestää vuosittain useita eritasoisia kilpailua ratsastuksen eri lajeissa. Kaikki vuoden aikana järjestettävät kilpailut löydät seuran tapahtumakalenterista. Koulu- ja esteratsastuskilpailuiden järjestämisestä vastaa kilpailujaosto. Lännenratsastuskilpailuiden järjestämisestä vastaa TRS Western -jaosto.

Kaikki kilpailut järjestetään talkooporukalla ja kilpailuiden tuotto käytetään seuran toimintaan ja tilojen ylläpitoon. Kaikille jäsenille ja tukijoukoille löytyy sopivaa tekemistä ja kaikkiin tehtäviin saa perehdytyksen. Lisenssiä vaativiin tehtäviin seura maksaa toimihenkilöiden koulutuksen ja lisenssin. Talkoolaisille järjestetään myös omia illanviettoja ja muuta mukavaa kiitosta. Takoolaiset-sivulta saat lisää tietoa, kuinka voit liittyä reippaaseen talkooporukkaamme.

Kilpaileville jäsenille

Ratsastusseuran jäsenenä voit osallistua seurakilpailuihin sekä anoa D- tai A-kilpailulupaa. Kaikille kilpailu-uraansa aloittaville ratsastajille sekä poni- ja junioriratsastajien vanhemmille suosittelemme tutustumista SRL:n tuottamaan vihkoseen Ratsastajan opas kilpailumaailmaan (pdf). Jo seuratason kilpailuissa noudatetaan Suomen Ratsastajainliiton kilpailusääntöjä. Tutustu sääntöjen yleiseen osaan sekä kilpailulajisi lajisääntöihin SRL:n Kilpailusäännöt-sivulla.

Valmennus- ja koulutusjaosto vastaa kilpailevaa jäsentä koskevista asioista: kilpailuluvista, kilpailuavustuksista sekä edustusjoukkueiden valinnoista.