Seura

Tampereen Ratsastusseura ry - Tammerfors Ridklubb rf on aktiivinen tamperelainen ratsastusurheiluseura, jonka toiminta on alkanut jo vuonna 1926.Tänä vuonna TRS viettää siis 90-vuotisjuhlavuottaan. Seuralla on noin tuhat jäsentä. Tällä jäsenmäärällä TRS on Suomen Ratsastajainliiton suurin jäsenseura.

Seuramme toimii ratsastusurheilun äänitorvena Tampereella. Pyrimme edistämään ja tukemaan ratsastusharrastusta ja hevosmiestaitojen kehitystä toiminta-alueellamme. Olennaisena osana tähän kuuluvat kilpailu-, nuoriso-, valmennus- ja koulutustoiminta. Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys, ja esimerkiksi mainosmyynnistä saatu tuotto käytetään toimintamme ja ratsastuskeskuksemme kehittämiseen.

Omistamamme Tampereen Ratsastuskeskus Niihamassa on toimintamme keskus, mutta lisäksi toimimme talleilla Tampereella ja lähikunnissa. Niihamassa käytössämme on kaksi tilavaa maneesia ja suuri ratsastuskenttä. Ratsastuskeskuksen ratsastuskoulu- ja tallitoiminta on vuokrattu Niihama Riding Oy:lle., joka vastaa kaikesta ratsastuskoulutoiminnasta. TRS ei järjestä ratsastustunteja, eikä sillä ole omia hevosia.

Järjestämme vuosittain useita eritasoisia ratsastuskilpailuja. Tarjontaa on kilpailu-uraansa aloittelevien harjoituskilpailuista aina Suomen huippua kiinnostaviin kärkitason kansallisiin kilpailuihin ja tulevaisuudessa kenties myös kansainvälisiin mittelöihin. Lisäksi toimintaamme kuuluvat mm. valmennukset, koulutukset, jäsenillat ja tutustumismatkat.

Seuratoimintamme ydin ovat jaostot, jotka huolehtivat kukin omasta toiminta-alueestaan kuten kilpailunjärjestämisestä, valmennuksista, nuorisotoiminnasta jne. Jaostot ovat pääasiassa avoimia kaikille seuran jäsenille, Uudet aktiivit ja pienetkin apulaiset otetaan ilomielin mukaan.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!