Kilpailuluvat

RATSASTAJAN KILPAILULUVAT

Kilpailulupien hakeminen

TRS:n kilpailuluvat siirtyvät verkko-ostoon vuoden 2018 alusta ja niitä on mahdollista hankkia 8.1.2018 lähtien.
Alla olevan linkin takaa löytyy ohjeita ja lisää tietoa. Ongelmatilanteissa laita sähköpostia trs.jasen@gmail.com

Kilpailuluvista tietoa löytyy täältä

Jäsenmaksuista tulee vanhaan tapaan paperinen lasku vuoden alussa.

Kaikkia lupia haettaessa kuluvan vuoden jäsenmaksu tulee olla maksettuna, ennen luvan hakemista. Kilpailulupaa ei voi tehdä, ennen kuin maksusuoritus näkyy sporttirekisterissä. Huomioi myös viiveet laskun maksamisen ja suorituksen näkymisen välillä (yleensä muutama pankkipäivä, mutta pahimpina ruuhka-aikoina voi kestää jopa viikon).

Huomioi, että teet lupahakemuksesi riittävän ajoissa ennen ensimmäisiä kilpailuja. Jäsensihteeri hoitaa tehtäväänsä oman työnsä ohella, eikä välttämättä ole tietokoneen ääressä joka päivä.

Tampereen Ratsastusseura maksaa vuonna 2019 kansainvälisen kilpailuluvan niille ratsastajilleen, jotka ovat edustaneet TRS:ää myös kaudella 2018. Ratsastajalla tulee olla hyväksytty kansainvälinen startti vuodelta 2017 tai 2018. Rahastonhoitaja maksaa luvan takaisin ratsastajalle kuittia vastaan. Lähetä kuittisi liitetiedostona osoitteeseen irmeli.helio@gmail.com.

HEVOSEN KILPAILULUVAT

Hevosen vuosimaksu

Voidaksesi kilpailla 2-5-tasolla hevosen vuosimaksu tulee maksaa. Muistathan hoitaa vuosimaksun ajoissa ennen kilpailuun ilmoittautumista. Vuonna 2019 hevosen vuosimaksu on 40 euroa. Se maksetaan suoraan kipaan http://kipa.ratsastus.fi. Hevoskohtainen maksu löytyy kipassa kunkin hevosen tiedoista.

Ajan tasalla olevat ohjeet hevosen kilpailuluvasta, rokotusmääräyksistä ja ponimittauksesta löytyvät SRL:n sivuilta

Ilmoittautuminen kilpailuihin

Kaikkien ratsukoiden tulee ilmoittautua 2-5-tason kilpailuihin KIPAn kautta. Jotta ilmoittautuminen onnistuisi, kilpailulupien ja vuosimaksujen tiedot täytyy näkyä KIPAssa. Luvat on maksettava vähintään 3 viikkoa ennen ilmoittautumista viitettä käyttäen. Tällä varmistetaan se, että maksut ehtivät päivittyä KIPAan ja ilmoittautuminen onnistuu.

Lisäkysymyksissä sinua auttaa jäsensihteeri: trs.klupa@gmail.com