Anna-Julia Kontio
Elina Blom
Elina Blom
Maiju Mallat

Esteratsastuksen finaaliviikonloppu Helsingissä tiesi palkintosadetta terssiläisille. Racing Trophyssä loisti Maiju Mallat. Tapiola Grand Prix (nuorten ja senioreiden sarjoissa) ja Volvo Ranking-kisassa loistivat Ville Kulkas, Anna-Julia Kontio ja Elina Blom

Tapiola Grand Prix-sarjassa Ville Kulkas sai kolmannen sijan hevosellaan Arielle. Hevosellaan Victory M Ville oli vielä viides.

Finaalissa 150+150 cm tasolla Ville KUlkas/Arielle oli toinen ja Ville Kulkas/Victory M kuudes.

Nuorten Tapiola Grand Prix-sarjassa Anna-Julia Kontio oli kolmas hevosellaan Rio Nuevo. Hevosellaan Eafons Escape Juuli oli vielä kahdeksas.

Finaalissa 140+140 cm tasolla Anna-Julia Kontio/Eafons Escape oli toinen. Elina Blom /Certina oli kolmas. Anna-Julia KOntio/Rio Nuevo seitsemäs.

Volvo Ranking-kisassa Ville KUlkas oli toisena hevosellaan Arielle. Anna-Julia Kontio oli seitsemäs hevosella Rio Nuevo ja Ville Kulkas ja Victory M oli kahdeksas.