Jäsenedut

Jäsenedut
Jäsenedut koskevat seniori-, juniori- ja perhejäseniä. Osa eduista koskee vain TRS:ää edustavia jäseniä. Perhejäsenien eduissa on rajoituksia kilpailu- ja toimihenkilöoikeuksien osalta. Tampereen Ratsastusseuran jäsenenä olet myös Suomen Ratsastajainliiton jäsen.

Tampereen Ratsastusseuran jäsenedut:
•    Edullisemmat käyttömaksut (TRS:ää edustavat) Tampereen Ratsastuskeskuksen maneeseissa ja kentällä.
•    Edullisemmat osallistumismaksut TRS:n seurakilpailuissa, retkillä ja tapahtumissa.
•    Mahdollisuus osallistua TRS:n seuravalmennuksiin (TRS:ää edustavat).
•    Mahdollisuus saada kilpailutulosten perusteella myönnettävää kilpailuavustusta (TRS edustavat).
•    TRS maksaa toimintaan osallistuvien toimihenkilöiden virallisen koulutuksen ja lisenssit (ei perhejäsen).
•    TRS:n toimistolla on valmiina hevostaito- ja ratsastusmerkkejä. Jos olet suorittanut merkin, voit tiedustella merkkiä jäsensihteeriltä (TRS edustavat).
•    TRS:n jäsenille myönnettyjä alennuksia:

 

AISAPOJAT, Lakalaiva

trs jäsenille 15 % alennuksen Hevoskärryjen korjauksesta ja huollosta

Mahdollisuus tilata myös yksilöllinen peräkärry tai eq-traileri estetarvikkeiden kuljetukseen.

 

GOOD FEELINGS CENTER, Mikkolantie Ylöjärvi

Good Feelings Center tarjoaa parturi-kampaamo- sekä kauneudenhoitopalveluita viihtyisissä tiloissaan Ylöjärven keskustassa. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua, halusitpa sitten hiustenpidennykset, suihkurusketuksen, kestoripset, mikroneulausterapiaa, rakennekynnet, selluliittihoidot, meikkaukset, sokeroinnit, kosmetologipalvelut. Tarjoamme trs jäsenille

-10 % Parturi-ja kampaamopalveluista.

 

HEVOSTRAILEREITA.FI, Tampere

 

Myymme Careliner ja Ifor Williams trailereita Tampereella.

Meiltä Trs jäsenet saavat alennuksena uuden trailerin oston yhteydessä talvirenkaat tai kisakaapin kaupanpäälle. Kaikkiin trailereihin rahoitus 3,9% korolla.

 

 

LEATHER EQUITATION, Pirkanmaa

Leather Equitation on monipuolinen valjassepän nahka- ja ompeluverstas Hämeenkyrössä Tampereen kupeessa!

Alennus trs jäsenille kaikesta - 15%

 

 

MAXI-KAIVIN

 

Maxi-Kaivin urakoi kenttämme uudistuksen. Heidän yhteystiedot löydät täältä: https://www.maxi-kaivin.fi/

 

POKAALIPOJAT, Lakalaiva, Tampere

Meiltä saa paljon muutakin kuin pokaaleja. Tarjoankin trs jäsenille lahjatavaroista, tarroista, teipeistä, palkinnoista -15% alennuksen normaalihinnoista.

 

PORTIN PEHKU, Luopajärvi

 

PORTIN PEHKU ON LAADUKAS KOTIMAINEN KUIVIKETURVE, JOKA ON TUOTETTU ETELÄ-POHJANMAALLA.

Portin Pehkun kuiviketurve on vaaleaa, seulottua ja erittäin imukykyistä. Portin Pehkun kuiviketurve sitoo tehokkaasti ammoniakin hajua ja voidaan loppusijoittaa vaikkapa pellon maanparannukseen. Portin Pehkun kuiviketurvetta voi käyttää myös kompostissa tai öljynimeytyksessä. Toimitus irtokuivikkeena tai lavalla missä on 28 tiukkaa paalia. Niitä on kätevän kokoisina ja painoisina helppo käsitellä sekä varastoida, vaikka varastotilaa olisi niukasti.

 

SUOMEN BETONILEIMASIN

Jäsenkorttia näyttämällä saat – 5 % alennuksen sisustuspinnoitteistamme liikkeestämme SBL Decor Tampere, Kuokkamaantie 55 33800 Tampere

 

TAMPEREEN HEVOSKLINIKKA

Tampereen Hevosklinikka tarjoaa kattavat hevoseläinlääkäripalvelut Teivon raviradan kupeessa kuuden eläinlääkärin voimin.

Meillä hoidetaan samalla paneutumisella ja asiantuntemuksella niin harraste- kuin kilpahevosetkin.

Tampereen Hevosklinikka on mukana tukemassa TRS:n kilpailutoimintaa.

 

TAHLO YHTYMÄ

Tahlolta tuli uusitulle kentälle pintahiekat. Heidän yhteystiedot löydät täältä: http://www.yhtymatahlo.fi/

 

Jos haluat tarjota meille yhteistyötä, ota yhteyttä nelli.trs@gmail.com, mielellämme kuuntelemme ehdotuksesi. 

 

 

*********************************************************************************************

 

 

Suomen Ratsastajainliiton jäsenedut:
Tampereen Ratsastusseuran seniori-, juniori- tai perhejäsenenä olet myös Suomen Ratsastajainliiton jäsen. Perhejäsenien eduissa on rajoituksia kilpailu- ja toimihenkilöoikeuksien osalta.

 

 • Saat kattavan Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva- urheiluvakuutuksen, joka on voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastaessa sekä matkoilla tallille.
 • Saat Hippos-lehden jäsenetuna seitsemän kertaa vuodessa.
 • Voit suorittaa ratsastuksen hevostaito- ja ratsastusmerkkejä.
 • Voit osallistua ratsastuskilpailuihin. 
 • Voit osallistua toimihenkilökoulutuksiin ja toimia koulutuksen jälkeen tuomarina, ratamestarina, stewardina jne.

Lisäksi voit hyödyntää useiden yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja. Meneillään olevat kampanjat ja tuoreimmat kumppanitiedot löydät myös Jäsenhuoneesta osoitteesta oma.ratsastus.fi

 

Ratsastajainliiton jäsenenä sinut on vakuutettu Pohjola Sporttiturvalla. Jäsenetuna saat myös Pohjolan hevosvakuutuksen alennettuun hintaan!

 

Pohjola Sporttiturva on voimassa kaikilla Ratsastajainliiton jäsenillä ratsastukseen ja hevosen hoitoon liittyvissä tilanteissa. Lue lisää Sporttiturvasta: ratsastus.fi/vakuutus

Laajenna turvaasi - vain 30 €/vuosi!

 • Ennen laajentamista vakuutuksesi korvaa tutkimus- ja hoitokuluja 4000 euroon saakka, kun laajennettuna yläraja on peräti 15 000 euroa. Samalla turvaat ratsastuskypäräsi 100 euroon saakka. Saat käyttöösi laajennetun Sporttiturvan vain 30 eurolla vuodessa! Lunasta laajennettu Sporttiturva kätevästi lisenssikaupastamme.

Lisäetuna jäsenet saavat myös 10 % alennuksen Pohjola Vakuutuksen hevosvakuutuksesta!

 

 

Sattuiko vahinko ratsastaessa?

Ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun

 • Pohjola Terveysmestari on apunasi puhelimitse ja sovelluksen chatissa vuoden jokaisena päivänä klo 7-23.
 • Saat Pohjola Terveysmestarilta asiantuntijan arvion oireistasi ja sinut ohjataan tarvittaessa suoraan hoidettavaksi lähimmälle Pohjolan lääkärikumppanin vastaanotolle.
 • Terveysmestari tarkistaa maksullisten lääkäripalveluiden yhteydessä, mitä Pohjola Vakuutuksen vakuutusturvasi kattaa. Voit myös saada korvausratkaisun jo asioinnin aikana. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.
 • Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.
 • Palveluaikojen ulkopuolella tai kiireellisissä tapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa kulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai op.fi -palvelussa.
 • Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. Pohjola Terveysmestari -palvelun tarjoaa Pohjola Sairaala Oy.
   

Huom!! Mikäli sinulle on sattunut vahinko tai haluat muusta syystä tiedustella vakuutukseen liittyviä asioita, tutki ensin alla olevat tuoteoppaat. Mikäli et löydä vastausta kysymyksiisi sieltä, ota yhteyttä Pohjola Vakuutuksen palvelunumeroon puh. 03030303.
 

Ratsastajan vakuutusturva

Ratsastusseuran SRL- jäsenmaksuun ja Green Card -harrastajien maksuun kuuluva vakuutusturva on yksi keskeisimpiä liiton tarjoamia etuja yksityishenkilöille. Liiton vakuutuskumppani on vuodesta 2021 alkaen Pohjola Vakuutus. Ratsastajan vakuutusturva sisältää kattavan tapaturmavakuutuksen, joka korvaa äkillisen tapahtuman yhteydessä sattuneiden loukkaantumisten tutkimus- ja hoitokulut 4 000 euroon saakka myös silloin, kuin vahinkotapahtuma ei ole aiheutunut ulkoisesta tekijästä. Fysioterapiaa korvataan paitsi leikkaushoidon jälkeiseen kuntoutukseen myös silloin, kun sitä on määrätty leikkauksen sijasta polvi- ja olkapäävammojen hoitoon. Vakuutuksessa on 100 euron omavastuu.

Kun otat korvattavan vahingon tapahduttua ensin yhteyttä Pohjola Terveysmestariin, sinun ei tarvitse käyttää rahaa kuin omavastuun maksamiseen.

 

Laajennettu Sporttiturva

Voit lunastaa laajennetun Sporttiturvan (ent. lisävakuutus) 30 eurolla lisenssikaupasta, jolla turvaat myös loukkaantumisen yhteydessä vahingoittuneen ratsastuskypäräsi 100 euroon saakka, ja hoitokulujen yläraja nousee 15 000 euroon.

 

Missä tilanteissa Sporttiturva on voimassa?

Sporttiturva on voimassa kaikilla Ratsastajainliiton jäsenillä seuraavissa ratsastukseen ja hevosen hoitoon liittyvissä tilanteissa:

 • kilpailu
 • harjoitus, joka on lajille ominaista (esim. ratsastustunti tai yksityishevosella ratsastus) tai valmennusohjelman mukaista
 • kilpailumatkalla ja koulutus-, liikunta- sekä valmennusleirillä koko ajan
 • ratsastuksen lajeille ominaiset hevosen käsittely- ja hoitotehtävät

sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Vakuutettuina ovat myös Ratsastajainliiton jäsenseurojen jäsenet, jotka asuvat väliaikaisesti tai pysyvästi ulkomailla.

Lisätietoja saat Pohjola Vakuutuksen tuoteoppaista ja vakuutusehdoista (voimassa 1.1.2023 alkaen):

 

Muiden toimijaryhmien vakuutukset

Jäsenten Sporttiturvan lisäksi liitto turvaa keskeisiä toimijoitaan täydentävillä ryhmävakuutuksilla:

 • Liiton valmentajat ja toimihenkilöt ovat erillisen vastuuvakuutuksen piirissä.
 • Liiton jäsenseurojen ja -tallien vapaaehtoistyöntekijät (talkoolaiset) on vakuutettu erillisellä Pohjola Tuplaturva -vakuutuksella, joka sisältää tapaturmavakuutuksen lisäksi toiminnan vastuuvakuutuksen. Lue lisää tuplaturvasta täältä.
 • Satunnaisratsastajia ovat liiton jäsentallien alkeiskurssilaiset, ratsastusta kokeilevat ja kesäleiriläiset, jotka eivät ole vielä seuran jäseniä tai Green Card -vakuutettuja. Satunnaisratsastajat on vakuutettu erillisellä vakuutuksella. Lue lisää satunnaisratsastajien Sporttiturvasta. / Läs mera om Pohjola Sportskydd för tillfälliga ryttare i medlemsstall här.