KaamosCup 2006-2007

Tavoite 

KaamosCup on Tampereen Ratsastusseura ry:n jäsenilleen järjestämä ratsastajakohtainen sarjakilpailu esteratsastuksessa.

KaamosCup-sarjan tavoitteena on kannustaa jäsenistöä aloittamaan kilpaileminen osallistumalla aluksi omiin seurakilpailuihin ja lisätä valmentautumismahdollisuuksia jo kilpaileville.  

Pistelasku

KaamosCup -pisteitä jaetaan syksyn 2006 ja kevään 2007 aikana ratsastettavissa TRS:n Drive-In seuraestekilpailuissa. Näistä kilpailuista on erillinen kilpailukutsu.

Virhepisteetön suoritus luokasta antaa ratsastajalle yhden KaamosCup-pisteen. Viimeisessä osakilpailussa saa kuitenkin virhepisteettömästä suorituksesta 1,5 pistettä. Pisteitä voi saada hevosella tai ponilla, mutta korkeintaan kahdesta startista eri luokissa kussakin osakilpailussa.  

KaamosCupin voittaa se ratsastaja, jolla on sarjan päättyessä eniten pisteitä. Tasapisteissä voittaa se, jolla on pisteitä useammasta osakilpailusta. Mikäli tilanne on edelleen tasan, voittaa se, jolla on kaksi pistettä useammasta osakilpailusta. Mikäli tilanne on edelleen tasan, voittaa se, jolla on enemmän pisteitä sarjan viimeisestä osakilpailusta. Mikäli tilanne on edelleen tasan, ovat ratsastajat tasavertaisia voittajia.     

Palkinnot

Sarjan voittaja palkitaan TRS ry:n kevätkokouksessa maaliskuussa 2007 TRS  KaamosCup 2007 –pystillä.

Kilpailun johtaja

KaamosCup –kilpailun johtaja on Antero Salja. Kilpailujaosto varaa itselleen oikeuden tarkentaa sääntöjä sarjan kuluessa.