MANEESIKORTTI 2021-2022

17.7.2021

MANEESIKORTTI jatkuu
Taas on mahdollista lunastaa itselleen ”maneesikortti”, joka on käytössä koko kauden 31.12.2021 asti, kevätkaudelle 1.1.2022-1.6.2022.
Ma-pe 8-21, la-su 8-20.

Kortin lunastaneet voivat vapaasti käyttää ratsastusalueita ratsastuskoulutuntien ulkopuolella. Eli ratsastuskouluntuntien aikaan ei maneesiin voi samaan aikaan mennä.

Mutta esimerkiksi harjoitusmaneesiin voi mennä mikäli siellä ei ole tunteja mutta kilpailumaneesissa on. Esimerkiksi jos harjoitusmaneesissa alkaa tunti klo 20 on se tällöin maneesikorttilaisten käytössä 19:45 asti.

Maneesien varauskalenterit löytyvät seuran nettisivuilta etusivulta.

Hinnat ovat
Trs:n jäsen A-lupalainen 150€/syyskausi ja kevät kaudelle sama hinta
Trs jäsen 250€/syyskausi ja kevät kaudelle sama hinta
Muun seuran jäsen 350€/syyskausi ja kevät kaudelle sama hinta
Ei käyttömäärärajoitusta
Kortti on henkilökohtainen

Yksittäiset varaukset hoituvat vanhaan tapaan ma-la Niihama Riding kautta ja sunnuntaisin seuran kautta.

Maneesikortin voi maksaa tilille FI3145030010128415 /Tampereen ratsastusseura ry
Viestiin ratsastajan nimi, mikäli eri kuin maksaja.
Tämän jälkeen laita sähköpostilla kuittikopio

ansku.trs@gmail.com

Maneesivaraukset päivitetään kalentereihin aina edellisen viikon sunnuntaihin mennessä ajan tasalle, joten kalenteria kannattaa vilkaista aina saman viikon maanantaina jotta ei tule päällekkäisyyksiä.

Ratsastuskouluntunnit alkavat aina tasatunnein, joten hevosten kulkua juuri ennen tasaa ja pian sen jälkeen kannattaa välttää, jotta ei olisi ruuhkaa kulkuväylillä.

Trailerit tulee jättää parkkiin kentän päätyyn ja hevosten kanssa kulku kentän ja kilpailumaneesin välistä. Harjoitusmaneesiin päätyovesta ja kilpailumaneesiin sivuovesta.

Kakat siivottava maneeseista ja piha-alueilta!
Viimeinen sammuttaa aina valot!

Mikäli näitä vähäisiä sääntöjä ei noudateta, on seuralla oikeus evätä maneesikortti, eikä maksua tällöin palauteta.

Mukavia ratsastushetkiä!