Tampereen Ratsastusseuran uudet laskutusohjeet

E-laskun myötä uudet laskutus-ohjeet

LASKUTUSOHJE

Arvoisa yhteistyökumppanimme,
Olemme siirtyneet e-laskutukseen ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa e-laskua tai lähettää laskuja sähköpostilla, lähettäkää ne alla olevan ohjeen mukaan osoitteeseemme.

Tampereen Ratsastusseura ry, 0155620-3
Verkkolaskuosoite: 003701556203
Operaattori: ITELFIHH (säästöpankki)

Laskujen vastaanotto sähköpostitse:

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja.
Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

Sähköpostilaskun osoite: trs.laskutus@gmail.com

•Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
•Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
•PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
•PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
•Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
•Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

Laskujen vastaanotto postitse:

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen. Huomioithan että postissa tulleissa laskuissa on oltava 14vrk maksuaikaa.

Tampereen Ratsastusseura ry.
Niihamankatu 18
33560 Tampere

•Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten.