Kepparikisat 21.9. Niihamassa

31.7.2019

TRS ja Pirkkalan-Lempäälän 4H ry järjestävät yhteistyössä keppareiden estekisat Tampereen ratsastuskeskuksen harjoitusmaneesissa lauantaina 21.9. klo 12 alkaen. Ilmoittautuminen aukeaa lähempänä kisoja, mutta nyt on jo hyvä merkitä kisapäivä kalenteriin. Alustavasti luokkina ovat ristikko, 30-40 ja vapaa korkeus, jossa hurjimmatkin hyppääjät voivat haastaa itsensä.

Tapahtumassa on myös tuunauspiste keppareille ja puffa, josta voi ostaa herkkuja, juomista ja pientä syötävää.

Tervetuloa nauttimaan kisatunnelmasta!

Tiedustelut: johanna.pohjoisvirta.trs@gmail.com

Tampereen Ratsastusseura ry ja Pirkkalan-Lempäälän 4H yhdistys ry

ESTEKISAT KEPPIHEVOSILLE 21.9 KLO 12

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa keppihevosten estekilpailuihin Tampereen Ratsastuskeskukseen

La 21.9.2019  alkaen klo 12

Luokka 1. ristikko,  arvostelu A.0.0, avoin kaikille

Luokka 2 30-40cm  A.0 0, avoin kaikille

Luokka 3 avoin korkeus A.0.0

Eritysmääräykset:

1. Ilmoittautuminen paikanpäällä.
  2. Kilpailuihin ei tarvita lupia, innokas mieli riittää.
  3. Kaikki palkitaan ruusukkeilla.
  4. Osallistumismaksu 5€ (käteisellä), maksetaan ennen kilpailun alkamista kilpailukansliaan.  Kilpailukanslia aukeaa la klo 11.30.
  5. Kilpailu järjestetään Tampereen Ratsastuskeskuksessa os Niihamankatu 18 / Harjoitusmaneesi.
  6. Tuomarina toimii Elina Kalenius.
  7. Luokan rataan pääsee tutustumaan ennen luokan alkua n 5 min ratakävelyssä, mutta esteitä ei saa hypätä vielä, vasta kisassa.
  8. Radalla on puomiesteitä.
  9. Kilpailussa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin
  10. Yleisö saa auttaa ja kannustaa, toivottavaakin!
  11. Lisätiedustelut 4H / Riina Markkola  riina.markkola@4h.fi
  12. Järjestäjällä ei ole vakuutusta eli huolehdithan kisaajan vakuutuksen kuntoon.
  13. TRS ry  ja Pirkkalan-Lempäälän 4H ry pidättävät itsellään oikeuden muutoksiin.