Ratsastuskouluoppilaiden valtakunnalliset mestaruudet 28.-30.6.- valmistelut hyvässä vauhdissa

16.1.2019

Tampereen Ratsastusseuralle myönnettiin vuoden 2019 Ratsastuskouluoppilaiden mestaruudet. Otimme innolla haasteen vastaan ja työ on aloitettu. Työryhmässä on mukana TRS:n hallituksen jäseniä, kilpailujaoston aktiiveja sekä Niihama Ridingin väkeä.

Viime vuonna ansiokkaasti kisat järjestänyt PPHS luovutti Ratsastuskouluoppilaiden valtakunnalliset mestaruuskilpailut facebook-sivuston hallinnan meille ja se on nyt päivityksessä – tammikuun aikana saadaan päivitetty fb-sivusto käyttöön.

Järjestelyiden edetessä päivitämme tietoa myös Tampereen Ratsastuskeskuksen fb-sivuille sekä Tampereen Ratsastusseuran www-sivuille www.tampereenratsastusseura.fi.

Kilpailukutsu avataan KIPA:an helmikuun aikana.

Mestaruuskisojen ohjelmat ja luokat

Kouluratsastus

Karsintaluokat

• ponit, juniorit, seniorit Helppo B:0 2009
  • Aikuisratsastajien mestaruus, Aikuisratsastusmerkin kouluratsastusohjelma 2010, ratsastetaan suoraan mestaruudesta

Mestaruusluokat

• ponit: aikuisratsastusmerkin kouluohjelma 2010
  • juniorit: A-merkin kouluohjelma, nivelsuitsitus (2006)
  • seniorit: A-merkin kouluohjelma, nivel- tai kankisuitsitus(2006)
  • Pararatsastusluokka FEI tutustumisohjelmat

Esteratsastus

• 70 cm clear round arv. A.0.0 tervetuliaisluokka, avoin kaikille mestaruudesta ratsastaville

Mestaruusluokat

• 80 cm arv. 367.1 A1/taitoarvostelu Poniratsastajat
  • 90 cm arv 367.1 A1/taitoarvostelu Junioriratsastajat
  • 90 cm arv 367.1 A1/taitoarvostelu Senioriratsastajat
  • 70 cm arv 367.1 A1/taitoarvostelu yli 40v aikuisratsastajat

Säännöt

Päivitetyt säännöt löydät sivun alareunassa olevasta liitteestä. HUOM! säännöt päivitetty.

Hevosten majoitus

Alueelle tulee SRL:n jaba-karsinoita 144 kpl ja niiden varaamisesta tiedotetaan kilpailukutsussa. Sisätallipaikat on varattu ensisijaisesti pitkämatkalaisille koko viikonlopun asiakkaille. Alueella on myös rajoitettu määrä sähköpaikkoja.

Ihmisten majoitus

Lähialueen hotellien ja hostellien kanssa on sovittu erikoishinnoista – lisää tietoa löydät alla olevasta liitteestä. Neuvotteluja käydään myös koulumajoituksesta.

Muut järjestelyt

Kilpailualueen ja organisaation suunnittelu on hyvässä vauhdissa, samoin neuvottelut yhteistyökumppaneiden kanssa. Seuraavaksi vuorossa kisojen oman facebook-sivun päivitys sekä helmikuussa kilpailukutsun julkaiseminen.