Haku seura- ja Talent-valmennuksiin auki

30.7.2017

TRS:n seura- ja Talent-valmennusten hakuaika on alkanut. Kaudella 2017-2018 seuravalmennusta järjestetään este-, kenttä- ja kouluratsastuksessa ja Talent-valmennusta este- ja kouluratsastuksessa.

Katso tarkemmat tiedot ja hae sivuilla olevilla lomakkeilla.

• Estevalmennusten (sekä seura- että Talent-valmennusten) hakuaika on 20.8. saakka
  • Koulutalent-valmennuksen haetaan on 27.8 mennessä, seurakouluvalmennuksen haku taas on auki 20.8. saakka.
  • Kenttävalmennuksessa järjestetään vain seuravalmennusta ja sen hakuaikaa on 20.8. saakka.

Valmentajat ovat muuten vanhat tutut, esteissä Marja "Tytteli" Tetri-Rantanen ja kentässä Tuula Rosenqvist, mutta kouluvalmentajat ovat vaihtuneet. Koultalent-valmentajana tulee toiminaan Eerika Pekkarinen ja seurakouluvalmentajana Lassi Lehmusto.

Katso lisää seuravalmennuksesta täältä ja Talent-valmennuksesta täältä. Näiltä sivuilta löydät valmennusajat, hinnat ja ilmoittautumislomakkeet.