Muutoksia maneesimaksuihin ja muistutus ratsastusalojen käyttösäännöistä

23.12.2016

Niihaman ratsastusalojen käyttömaksut nousevat 1.1.2017. Jatkossa hinnat ovat:

·         15 € TRS:ää edustaville ratsastajille ja 20 € muille.

·         Kausikortit (tammi-kesäkuu tai heinä-joulukuu) TRS:ää edustaville 250 € ja muille 500 €.

·         Sunnuntait ovat jatkossakin ilmaisia TRS:ää edustaville ratsastajille.

·         Jatkossa A-lupalaisten ilmaiset ratsastusajat ovat ma–pe klo 8–15 ja la 15­–21. Arki-iltaisin ja lauantai-aamupäivisin myös A-lupalaisilta peritään maneesimaksu.

TRS muistuttaa kaikkia Tampereen Ratsastuskeskuksen tilojen käyttäjiä käyttämiseen liittyvistä säännöistä (maneesisäännöt). Laiminlyöntejä on tapahtunut paljon ja jatkossa niistä aiheutuu sääntöjen mukaiset maksut. Maneesivaraukset kirjataan ylös. Alueella on myös kameravalvonta. Jos esim. jätöksiä ja roskia jää maneesiin, valot jätetään päälle tms., käyttäjälle lähetetään lasku. Laskuttajana on Niihama Riding Oy, jolle laiminlyönneistä aiheutuu ylimääräistä työtä ja kuluja.

Ratsastusalojen varaukset tehdään:

·         Ma–la viim. edellisenä päivänä klo 16 mennessä laura.nyman@niihamariding.fi.

·         Sunnuntain osalta viim. perjantai-iltana klo 21 mennessä anu.leppilampi@gmail.com.

·         Tämä koskee myös käyttömaksuista vapautettuja ratsastajia.

Varaukset tehdään seuran uralle, jossa kerrallaan voi ratsastaa max. 6 ratsukkoa. Jos uralla on seuravalmennus, Tyttelin estevalmennus tms., ei seuran uralle voi varauksia tehdä. Kaikki muut urat ovat Niihama Riding Oy:n käytössä ja niillä ulkopuoliset eivät voi ratsastaa. Seuran uran sijainti vaihtelee päivittäin ja Niihama Riding Oy ohjeistaa, mikä ura on milloinkin käytössä. Ennen kuin teet varauksen, katsothan TRS.n maneesivarauskalenterista, onko haluamallesi ajalle mahdollista tehdä varausta.

Huomiothan myös, että A-lupalaisten ilmainen käyttöoikeus on ratsastajakohtainen. Jos A-lupalaisen hevosella ratsastaa joku muu kuin A-lupalainen itse tai toinen TRS:n A-lupalainen, tulee maneesimaksu maksaa.