Ohjeistusta ratsastusalojen käyttöön selkeytetty

5.1.2018

TRS on selkeyttänyt ratsastusalojen käyttöohjeistusta. Kokeilukäyttöön tulee myös mahdollisuus vuokrata ratsastusalaa vaikka omaan valmentautumiseen Niihama Riding Oy:ltä!

Tampereen Ratsastuskeskuksen tiloista TRS:llä on käytössä joka päivä kilpailumaneesissa oleva seuraura sekä sunnuntaisin koko maneesi. Muuten ratsastusalat on vuokrattu Niihama Ridingille.

Seuraura

• on yksittäisten ratsastajien käytössä varausta ja maneesimaksua vastaan
  • voi ratsastaa samaan aikaan korkeintaan 6 ratsukkoa
  • ei voi järjestää omia valmennuksia, eikä voi hypätä esteitä, koska pitää varata mahdollisuus siihen, että uralle tulee muitakin ratsastajia
  • TRS:aa edustavat A- ja B-luvan kilpailijat voivat käyttää ma-pe klo 8-15, la 15-21 seurauraa ilmaiseksi, muina aikoina maneesimaksua vastaan
  • Maneesimaksu TRS:n jäsenille on 15 € / kerta (noin tunti / kerta)
  • päivällä seurauraa käyttävien on hyvä varautua siihen, että maneesin muissa osissa tehdään pohjanhuoltotöitä sekä aitojen siirtämistä
  • kilpailumaneesin kahviopäädyssä oleva ura, johon kulku sivuovesta - voidaan huoltotöiden takia tilapäisesti siirtää myös muuhun osaan maneesia
  • mikäli on tarve isompaan tilaan tai sellaiseen, jossa voi arkisin hypätä tai valmentautua, alla on varausohjeet Niihama Ridingin käytössä olevien tilojen vuokraamisesta

Kilpailumaneesi sunnuntaisin

• TRS:n jäsenet voivat ratsastaa ilmaiseksi ja muut maneesimaksun maksamalla - kaikki käyttäjät tekevät varauksen ohjeiden mukaan
  • mukaan voi ottaa myös oman valmentajan ja voi hypätä esteitä
  • nämä tarpeet sovitaan seuran varauksista vastaavan kanssa, joka huolehtii, että kaikki mahtuvat ja sovittelee ajankohdat ja tilankäytön erityisesti valmentajan ollessa mukana tai kun hypätään.
  • varaustilanteen näet TRS:n sivuilta varauskalenterista, missä näkyy myös onko maneesissa kisat tai valmennustapahtuma

Sunnuntaina sopimuksen mukaan voi käyttää myös harjoitusmaneesia. Pyrimme siihen, että pääasiassa käytössä on kilpailumaneesi - tilana se on useimmiten riittävä.  Jos ratsastajalla on tarve käyttää harjoitusmaneesia, siitä voi laittaa viestiä varauksen yhteydessä.

Niihama Ridingin kautta Hopotiin tulee varattavia vuoroja kilpailumaneesin estepäädystä sekä harjoitusmaneesista ma-la ajalle maneesimaksua vastaan. Näin voit varata tilaa omaan käyttöön. Tällöin voi hypätä tai valmentautua myös ma-la ajalla. Varattavissa on pääsääntöisesti 20mx40m ura, n.30mx40m esteura, harjoitusmaneesi n.22mx78m, sekä lauantai-iltaisin kilpailumaneesi n. 40mx65m. Näitä vuoroja voivat varata kaikki, myös TRS:n ulkopuoliset ratsastajat.

Varausohjeet: Kirjaudu hopotiin (www.hopoti.com) ja tykkää Tampereen ratsastuskeskus -tallista. Tämän jälkeen ota yhteyttä maiju.liehu@niihamariding.fi ja kysy sinulle sopivia maneesiaikoja ja uria. Hinnat alkaen 16e/h. Kyseessä on maaliskuun 2018 loppuun asti toteutettava kokeilu, jota jatketaan mikäli kokemukset ovat hyviä . Maneesimaksu sisältää kaikki kulut ja valmentajamaksu poistuu käytöstä.

Tarkemmin ratsastusalojen käytöstä voit lukea täältä.