Vuodenvaihteen muistilista TRS:n jäsenille

4.12.2017

JÄSENYYS JA LASKUT
• Liiton tilinumerot ovat vaihtuneet! Muista maksaa maksusi laskussa annetulle tilille.
• Ensimmäiset jäsenlaskut lähtevät liitosta tiistaina 2.1.2018.
• Laskut tulevat automaattisesti kaikille vuonna 2017 jäsenmaksunsa maksaneille (mikäli et
ole erikseen ilmoittanut seuralle, että haluat päättää jäsenyyden).
• Tarkista laskulta, että seura ja jäsenlaji ovat oikein. Jos lasku on virheellinen, ole yhteydessä omaan seuraasi ennen maksamista. Älä maksa virheellistä laskua.
• Muista käyttää maksuviitettä!
• Jäsenkortti lähetetään Hippos-lehden 2/2018 mukana alkuvuodesta jäsenmaksunsa maksaneille. Jos maksat jäsenmaksusi vasta myöhemmin, kortti tulee parin viikon sisällä
maksusta.

KILPAILULUVAT
• Kaikkien tasojen kilpailuluvat siirtyvät TRS:n osalta verkko-ostoon osoitteeseen www.ratsastus.fi.
• Verkko-osto tarkistaa, että jäsen on maksanut jäsenmaksunsa, jonka jälkeen osto onnistuu. Jäsenmaksun kirjautumiseen kuluu muutamia arkipäiviä.
• Verkko-ostoa käytetään Maksuturvaa hyödyntäen, jolloin lupa maksetaan heti ja tieto siirtyy Kipaan aiempaa nopeammin, vuorokauden sisällä.
• Maksa kilpailulupasi heti vuoden alussa etenkin, jos ensimmäiset kisat ovat tammikuussa tai aiot vaihtaa edustusseuraa. •Seuranvaihtajat eivät voi ilmoittautua kisoihin vanhan seuran nimissä, vaan muutos täytyy tehdä ennen ensimmäistä kilpailuilmoittautumista.
• Jos kilpailuluvan teko ei onnistu, varmista seurasi jäsensihteeriltä, että henkilötunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi löytyvät jäsenrekisteristä, sähköpostia voi laittaa osoitteeseen trs.jasen@gmail.com
• Kilpailuihin ilmoittaudutaan Kipan kautta.
• Kilpailulupa on vuosikohtainen, eli se tulee tehdä joka vuosi uudestaan.
•Muistakaa maksaa ratsujen kilpailuluvat!