Ratsastuskeskuksen tilat jäsenistön käytettävissä

4.12.2017

Tampereen ratsastuskeskuksen tilojen käytöstä on tullut kyselyitä. Tampereen Ratsastusseuran sivuilla olevat tiedot ovat voimassa ja siellä on ohjeet varausten tekemiseen. Tässä lyhyesti tietoja käyttömahdollisuuksista:

•         Ratsastusalueista seuran ura on jäsenistön käytössä  ma-pe klo 8-15, la 15-21, su iso maneesi koko päivän ja lauantaisinkin yleensä tuntien jälkeen. Rajoituksia näihin käyttöaikoihin voi tulla kisojen, valmennusten tai muiden tapahtumien myötä. Niistä on tietoa varauskalenterissa. A- ja B-luvan lunastaneet pääsevät ratsastamaan ilmaiseksi, muilta vuokra on 15€/kerta. Sunnuntaina maneesin käyttö on kaikille TRS:n jäsenille ilmainen.
  •         Ratsastusalueita vuokrataan mielellään jäsenistön erilaisiin ratsastusharjoituksiin ja muihin sopiviin tilaisuuksiin.
  •         Ison maneesin kahvio on käytettävissä jäsenistön luentoihin, juhliin jne.
  •         Ulkopuoliset tahot ovat myös tervetulleita järjestämään kahviossa ja ratsastusalueilla sopivia tapahtumia ja tilaisuuksia silloin kun siellä ei ole jäsenistön käyttöä.

Lisätietoja kaikista edellä näkyvistä käyttötilanteista ja tilojen käytettävyydestä ja varauksista saat Anu Leppilammelta anu.leppilampi@gmail.com ja www.tampereenratsastusseura.fi.