Haku kevään 2018 valmennuksiin (Talent ja seuravalmennukset)

23.11.2017

Mikäli haluat mukaan kevään valmennuksiin, nyt on aika hakea. Haku tapahtuu täyttämällä Koulutus & valmennus -sivuilla olevat hakulomakkeet vuoden 2017 loppuun mennessä.

Mikäli haluat mukaan Talent-valmennuksiin (este tai koulu), toimi seuraavasti

- Täytä hakulomake (este- tai koulutalent)

- Jos haet estetalentiksi, ota yhteyttä Marja "Tytteli" Tetri-Rantaseen ja sovi jatkosta hänen kanssaan.

- Jos haet koulutalenteksi, ota yhteyttä Laura Nymaniin ja tule katsastukseen. Katsastuksia järjestetään torstaina 11.1.2018 ja torstaina 25.1.2018. Hinnat ovat yksin 30 min 50€ tai paritunnilla 45 min 37,5€.

Mikäli haluat mukaan seuravalmennuksiin, ota yhteyttä lajin valmennuskoordinaattoriin. Seuravalmennuksiin otetaan uusia valmennettavia jos niissä on tilaa.

HUOM! Syksyllä valmennuksiin hakeneiden ei tarvitse hakea uudestaan. Heille kevään valmennuspaikat ovat olemassa.