Niihama Riding Oy keskittyy ratsastuskoulutoimintaan

23.8.2017

Tampereen ratsastuskeskuksessa toimiva yrittäjä Niihama Riding Oy on tiedottanut lopettavansa yksityishevosten täysihoitopalvelun 1.12.2017 alkaen. Yksityistallin asiakkaiden kanssa sovitaan siirtymäajan yksityiskohdista.

Niihama Riding tulee jatkossa keskittymään liiketoiminnassaan ratsastuskoulutoimintaan sekä kilpailu- ja valmennustoimintaan yhteistyössä Tampereen Ratsastusseuran kanssa.

Ratsastuskeskuksen omistajana Tampereen Ratsastusseura ry tukee yrittäjää kannattavan liiketoiminnan kehittämisessä. Alusta alkaen seuran visiona on ollut kehittää keskusta ratsastuskoulutoiminnan lisäksi valmennus- ja kilpailukeskuksena. Muutoksen myötä tilojen käyttöä ja toiminnan painopisteitä suunnataan enemmän näihin toimiin – esim. valmennusviikonloppuihin, rataharjoituksiin sekä este- että kouluratsastuksessa sekä kilpailutoimintaan.