Matka Tallinna Horse Showhun VRS:n kanssa

9.8.2017

Tallinna Horse Show on jälleen tulossa 6.10.-8.10. TRS:n jäseniä kutsutaan mukaan Porhio Yhtiöiden ja Valkeakosken ratsastusseuran järjestämälle matkalle!

Lähtö on 6.10. klo 8.30 Valkeakosken Ratsastuskeskuksen pihasta ja paluu 8.10. n. klo 22.00. Tarkemmat ajat tamperelaisten kyytiin hyppäämiselle selviää myöhemmin.

Majoittuminen tapahtuu hotellissa Radisson Blue Olympia. Bussi on käytössä koko matkan ajan.

Matkan hinta, johon sisältyy bussikuljetukset, laivamatkat sekä majoitus, on 215€.
Paluumatkalle voi myös varata buffetruokailun hintaan 26€/hlö.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.9. ja matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on yhteensä vähintään 25. Lisätiedot ja ilmoittautumiset valkeakoskenratsastusseura@gmail.com

Viimeksi järjestetty Tallinna Horse Show-reissu oli huikea, joten toivottavasti saamme lähtijöitä jälleen mukaan!