Kiinnostaisiko kirpparipöytä TRS:n kisoissa?

8.8.2017

Laita kirpparipöytä pystyyn vaikka kaverin kanssa TRS:n kisoihin

TRS tarjoaa jäsenilleen uutta tapaa tehdä yhteistyötä. TRS:n Tampereen Ratsastuskeskusessa järjestettävien kisojen yhteyteen voivat jäsenet pystyttää kirpparipöydän, jossa voi myyda kaikkea hevosiin ja ratsastukseen liittyvää kirpputoritavaraa.

Pöydän hinta on 15€ / kisapäivä. Hintaan sisältyy myyntipöytä yhden kisapäivän ajaksi. Jos haluat tuoda ripustustelineitä mukanasi, voi yhden telineen tuoda / myyntipaikka. Myyntiajan voit päättää itse, mutta myyntipaikan pystyttäminen ja purkaminen ei saa häiritä kisapäivän muuta toimintaa. Tarvittaessa myyntipaikan voi rakentaa jo edellisenä päivänä radan rakentamisen aikana. TRS ei ole vastuussa kirpparipöytien tavaroista eikä huolehdi niiden myynnistä, joten valmistaudu olemaan paikalla koko myyntiajan. Myyjä vastaa rakentamisen, myymisen ja purkamisen lisäksi myös myyntipaikan siistimisestä myynnin loputtua.

Kuhunkin kisapäivään otetaan maksimissaan 2 kirpparipöytää varaamisjärjestyksessä.

Pöytävaraukset viimeistään 4 vrk ennen kisaa sähköpostitse pvi.mikkonen@gmail.com. Ilmoita varatessasi päivämäärä ja suunnitellut rakennus- ja purkuajat.